Undervisning for unge og voksne

Har du svært ved at fokusere?

Er det anstrengende at læse eller regne?

Er du glemsom, og er det svært at overskue hverdagen?

Så vil du helt sikkert have gavn af at lære effektive og enkle teknikker,  som en hjælp til at fokusere, huske og læse på en mere afslappet måde.

 

1. Indledende samtale
Det vigtigste er dog først at finde frem til årsagen til problemet. Ved en samtale og en perceptionstest vurderes det, om du kan have gavn af kurset. En symptomprofil belyser både dine stærke og svage sider. Samtidig formuleres en række målsætninger, hvorfra vi efterfølgende skræddersyer det bedst mulige program til dig.

Den indledende samtale varer cirka 1½ time og koster kr. 500,- .

2. Programmet
På kurset får du intensiv, individuel undervisning, vejledning og træning i fokusering, symbolbeherskelse og læsning. Undervisning holdes oftest over tre til fem på hinanden følgende dage, fra kl. 9.00-15.30. Antal dage og tiden aftales individuelt.

Til kurset følger:

  • Materialer som er nødvendige for at kunne øve derhjemme (modellervoks, koosh®bolde, kursushæftet mm.)
  • Telefonisk vejledning og ’follow-up’-hjælp

30-timers individuel undervisning koster kr. 12.500,- 

Hvis man kun har bruge for nogle enkelte timer, er prisen 450,- kr/t.

Jeg vil gerne understrege, at programmet er en ny start, og ikke en færdig løsning. Positive forandringer og fremgang forventes allerede efter en uges kursus, og du vil opleve, at forandringerne forsætter, når du efterfølgende bruger fokusredskaberne og bliver ved med at øve. Forandringerne vil ikke kun ske på det faglige område; Mange af vores kursister oplever øget selvværd og en styrket tro på egne muligheder.

 

 

Læs her om andres erfaringer med Davis®-programmet for voksne

3. Afslutning
Sidste dag afsluttes med en evaluering. Her gennemgår vi undervisningens forløb og brug af de redskaber, du har lært for at planlægge det efterfølgende selvstudium.  Hvis det er nødvendigt, aftaler vi en opfølgningsdag.